Sierbestrating

Enthousiast

Elke tuin is uniek
R

Scherp geprijsd

Uw tuin verdient het

Topkwaliteit

Enkel de beste producten

0653182175

Bel gerust met uw vragen

Met sierbestrating een mooie basis voor uw tuin

Hovenier Breda legt met sierbestrating alles wat u wil. Grote robuuste tegels of juist fijne kleine tegeltjes. Met sierbestrating geeft u uw tuin structuur; een mooie basis. Wij leggen tuinpaden, terrassen en opritten aan, op rechte en geheuvelde vlakken, strak of kronkelend tussen de beplanting door. Deskundig advies hoort hier vanzelfsprekend bij. Wilt u het terras standaard aan de achterdeur als zonaanbidder? Dan adviseren wij bijvoorbeeld een tweede terras achterin de tuin, zodat u langer van de zon kunt genieten. Wij denken altijd met u mee: wat past bij u, uw huis, de beplanting, het tuinmeubilair? Met sierbestrating geeft Hovenier Breda uw tuin een mooie, stevige basis!

sierbestrating
sierbestrating

Houten vlonders en ander tuin houtwerk

Uiteraard kunt u ook kiezen voor houtwerk, denk aan een houten vlonder in plaats van een stenen terras. Hout wordt minder heet in de zomer en minder glad in de winter. Daarbij geeft hout een zachtere uitstraling. Tegen vervelende groene aanslag hebben wij effectieve middeltjes. Wij vervaardigen allerlei houten tuinwerken: schuurtjes, schuttingen, pergola’s, veranda’s, terrasoverkappingen, blokhutten, noem maar op. Daarbij maken wij gebruik van houtsoorten zoals hardhout, douglas hout, eiken, beuken of geïmpregneerd hout, afhankelijk van uw smaak en budget.

U bent altijd welkom om eens ideeën uit te wisselen met Hovenier Breda over een houtwerk voor uw tuin!

Breda

Roosendaal

Prinsenbeek

Oosterhout

Hovenier Breda inzetten voor sierbestrating of mooi houtwerk?

Onze hoveniers komen in heel regio Breda, Prinsenbeek, Oosterhout en Roosendaal om uw tuin te inventariseren. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.